8. huhtikuuta 2017

Millainen somemainonta puhuttelee?

Jarno kirjoittaa mainonnasta. Millainen somemainonta puhuttelee sinua?

Samassa blogissa kysellään myös, oletko osallistunut raivokeskusteluun somessa? Mikä saa sinut osallistumaan tai mikä estää sinua osallistumasta?

2 kommenttia:

  1. Minua puhuttaa hyvä/asiallinen somemainonta. Siis mainonta jolla on jotain merkitystä. Luin Neste-kampanjasta, jossa autoilija ajaessaan räplää kännykkää sekä nainen tietään ylittäessään lukee somea. Ja näiden somelukemisten takia tapahtuu liikenneonnettomuus. Aivan kahjoa touhua ja tämä on arkipäivää. Eikö ihmiset pysty olemaan tarkkaavaisuutta vaativissa asioissa erossa somesta. Se ei voi olla niin tärkeetä, että vaarannetaan oma tai toisen henki/terveys. Liian moni puhuu/räplää kännykkää ajon aikana. Ilmeiseti täytyy tapahtua jotain todella pahaa ennen kuin ymmärretään, että ajo ja kännykkä ei kuulu ilman handsfree laitetta yhteen, jos silloinkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun seuraa kännykkäkäyttäytymistä, täytyy vain hämmästellä, ettei onnettomuuksia tapahdu tämän enempää. Holtiton puuhailu älylaitteiden kanssa johtunee ihan siitä, että jokainen aina arvioi omat taitonsa ylivertaisiksi.

      Poista

Creative Commons -käyttölupa
HH some tutuksi, jonka tekijä on outikati, on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.