4. huhtikuuta 2017

Aloitimme tänään webinaarilla - olethan mukana

Kevään kurssi on alkanut. Lisätietoja ja ohjeita on sähköpostissasi. Aloitimme Sosiaalinen media tutuksi -kurssin tänään reilun 1½ tunnin webinaarilla. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

Alkuun johdattelimme kurssin teemoihin, rakenteeseen ja työskentelytapoihin. Lisäksi otimme muutamia esimerkkejä ajankohtaisista aiheista, joita omissa blogipostauksissa voi tarkastella.

Osa on jo hienosti päässyt vauhtiin ja saanut oppimistavoitteetkin kirjattua. Jos sinulta puuttuu vielä ennakkotehtävistä jotain, yritä kuroa aikataulua tämän viikon aikana.

Jotta vertaistyöskentely blogeissa käynnistyy mallikkaasti, kannattaa omaan blogiin linkittää kurssikavereiden blogeja sekä HH some tutuksi (eli ope-blogi).

Mikäli haluat tarkennuksia kurssiin liittyviin asioihin, kysy kommentoimalla tätä postausta.

5 kommenttia:

  1. Moi! Tiina taas tyhmänä kysyy, että mitäköhän sovelluksia nämä voisivat olla: "Tutustu ainakin yhteen julkiseen some-sovellukseen, johon saa mukaan äänen ja jossa voi käsitellä kuvaa"? Käykö tähän Twitter tai Facebook? Vai voikohan niissä käsitellä kuvaa?

    VastaaPoista
  2. Tuon kuvan käsittelyn voi ymmärtää hyvin laveasti. Hyväksymme tähän minkä tahansa sovelluksen, jossa kuva liikkuu ja ääni kuuluu. Jos haluat tässä yhteydessä tarkastella Fb:a, silloin keskityt pelkästään video-ominaisuuteen.

    Meillä ei ole sovelluksista mitään oikein/väärin-listausta. Niitä voi siis lähestyä ihan rennosti.

    VastaaPoista
  3. Saisin snapchat -opetusta pääsiäisenä. Ainakin kokeilen sitä. En tiedä vielä, voiko sitä käyttää työssä. Facebook on listallani joka tapauksessa. Kiitos neuvoista :)

    VastaaPoista
  4. Moi, mun blogi ei näy missään ryhmässä. T.Sari Rimpiläinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sinulle sähköpostia. Käy muuttamassa blogisi julkiseksi. Lisäämme sinut ryhmään 4.

      Poista

Creative Commons -käyttölupa
HH some tutuksi, jonka tekijä on outikati, on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.