29. maaliskuuta 2017

Tee oma persoonallinen oppimispäiväkirjasi

Tämä kurssi on täysin virtuaalinen, ja työskentelemme sosiaalisessa mediassa. Blogisi on sinun oppimispäiväkirjasi kurssilla ja mahdollisesti kurssin jälkeenkin. Kirjoita myös muusta kuin pakollista kurssitehtävistä. Voit kirjoittaa opiskelusta yleensä, sosiaaliseen mediaan liittyvistä teemoista, digitalisaatiosta, omasta harrastuksestasi tai vaikkapa opinnäytetyöstäsi. Aihe ja tyyli ovat vapaita, mutta ole silti asiallinen.

Toivoimme ennakkotehtävässä persoonallisia bloginimiä ja -osoitteita. Tähän mennessä olemme saaneet muutaman sosiaalinen media tutuksi -blogin. Oma persoonallinen nimi auttaa muistamaan, kuka on kuka, ja nopeuttaa myös kurssin arviointia. Toisaalta kurssin nimi oman blogin nimenä voi tuoda blogillesi lisää näkyvyyttä.

Kirjoita ensin oppimistavoitteistasi. Anna blogipostauksellesi napakka nimi ja hyödynnä tunnisteita. Näistä kerromme lisää 4.4. kurssin aloitus-webinaarissa.

Opet toivottavat hyvää kurssia kaikille.

9 kommenttia:

  1. Yhteystietojen tallennuslomake on jäänyt pois https://goo.gl/forms/61BL0jtrKmKLtaT32

    VastaaPoista
  2. minunkin blogi on avoinna!
    http://jarnosome.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Blogini on valmiina mutta en osaa liittää sitä ryhmän blogeihin http://eevansomeblogi.blogspot.fi/2017/04/someportaiden-kiipeaminen-alkaa.html. Lähetin tästä emailin Outille. Ja toivottavasti seuraava webinaari ei ole tiistaiaamupäivällä, koska ainakin minulla on toinen kurssi tiistaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eeva!
      Emme ole löytäneet tietojasi, koska yhteystietolomakkeesi on joko kadonnut tai olet unohtanut täyttää sen. Nyt meillä kuitenkin on blogisi osoite, ja olemme lisänneet sinut ryhmään 3 eli Paju. Blogillasi on kiva nimi. :)

      Tästä eteenpäin työskentely tapahtuu blogeissa. Seuraavaa webinaaria ei siis ole.

      Poista
  4. OK, kiitos tiedosta. Jos minun on vielä täytettävä jokin yhteystietolomake, niin teen sen kyllä, kunhan tiedän missä sellainen lomake on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on nyt hyvä näin. En lähetä enää linkkiä lomakkeeseen. Se oli aloitusviestissämme.

      Poista
  5. Moikka Kati!
    En valitettavasti päässyt eilen osallistumaan webinaariin. Blogini on kuitenkin nyt julkaistu:
    https://junttinanizzassa.blogspot.fr/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jere tiedosta. Blogisi on sijoitettu kakkosryhmään. Eilisen webinaarin linkki on blogipostauksessamme. Toivottavasti ehdit kuuntelemaan.

      Poista

Creative Commons -käyttölupa
HH some tutuksi, jonka tekijä on outikati, on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.