9. lokakuuta 2016

Mikä oli suurin oivalluksesi kurssin aikana?

Odottelemme viimeisiä postauksia ja täydennyksiä blogeihin. Monessa itsearvioinnissa on hyvin tarkasteltu kurssin aikana mieleen jääneitä oppeja ja havaintoja. Tässä olisi vielä hyvä tilaisuus yhteisesti jakaa some-kurssin suurin oivallus. Millainen on omasi? Onko kyse yksittäisestä sovelluksesta tai kenties some-maailman uutisoinnista?

Vielä muistuttelemme ystävällisesti myös opintojaksopalautteesta. Täytä lomake, jos et ole sitä jo tehnyt.

5 kommenttia:

  1. Joka viikko pitäisi käydä somekurssi, koska niin nopeasti maailma tässä muuttuu ja niin paljon on verkossa jo asioita, mitä pitäisi handlata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta opittavaa putkahtaa tosiaan aikamoisella vauhdilla, eikä kaikkea pysty kukaan hallitsemaan.. Tarvelähtöisyys on ihan ykkösjuttu eri sovellusten valinnassa.

      Poista
  2. Suurin oivallukseni oli; ettei uusia ja vieraita asioita (sovelluksia) tarvitse "pelätä", vaan rohkeasti voi ja kannattaa kokeilla (melkein) kaikkea:) Olihan sanottu tarpeeksi varovaisesti!? Mukavaa syksyä ja, kuka tietää vaikka tavattaisiin somessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin oli sanottu ja hyvin oivallettu! Somessa saatetaan tosiaan tavata tämän jälkeenkin. :)

      Poista
  3. Hei, sain nyt vasta tehtyä itsearviointipostauksen. Toivottavasti käytte vielä lukemassa, vaikka myöhässä olenkin. Pahoittelut siitä!

    Kiitos teille vielä kivasta kurssista! :)

    VastaaPoista

Creative Commons -käyttölupa
HH some tutuksi, jonka tekijä on outikati, on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.