11. lokakuuta 2016

Kaikki loppuu aikanaan

Kurssi on päätöksessään. Olemme tänään kirjanneet arvioinit Winhaan.
  • Mikäli arviointisarakkeessa on nolla tai x, työskentely ei tähän mennessä ole ollut riittävää. Halutessasi saat kuitenkin edelleen palauttaa rästiin jääneet tehtävät. Mikäli täydennät, laita meille sähköpostitse tieto, kun blogissasi on uutta luettavaa.
  • Jos arvosana on mielestäsi kehno, syynä on todennäköisesti jonkin tehtävän palauttamatta jättäminen. Voit yrittää korottaa arvosanaasi tekemällä puuttuvat tehtävät nyt. Laita tässäkin tapauksessa meille tietoa sähköpostitse, jotta osaamme käydä tarkastamassa palautuksesi. 
Edelleen pyydämme täyttämään palautelomakkeen. Jos et muuta ehdi, käy täppäämässä vastauksesi edes numerosarakkeisiin. Siihen ei mene montakaan minuuttia.

Itsearvioinneissa kiinnitimme huomiota siihen, että moodleton oppimisympäristö on virkistävä. Ylivoimaisesti käytetyin adjektiivi toteutuksesta on rento. Yleisfiilis kurssin päätteeksi on ilahduttavan positiivinen, ja tuloksia tarkasteltaessa oma aktiivisuus korostuu aivan erityisesti.

Digitarinat olivat tälläkin kertaa pääosin erittäin hyviä. Olisimme halunneet laittaa niitä jakoon laajemminkin, mutta tässä yhteydessä voimme viitata vain julkisiin tarinoihin. Käy tutustumassa Ninan, Sarin, Teemun ja Suvin versioihin.

Tässä vaiheessa toivomme kaikille energistä loppusyksyä!

2 kommenttia:

Creative Commons -käyttölupa
HH some tutuksi, jonka tekijä on outikati, on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.