10. toukokuuta 2017

Digitarinan palautus on tänään + itsearvioinnin aika

Muistuttelemme vielä kertaalleen, että digitarinan palautuspäivä on tänään. Laita meille viestiä, mikäli tarinasi on tulossa myöhässä.

Digitarinan palautuksesta vielä. Palauta linkki jos teet Prezillä tai MovieMakerilla tai vastaavalla digitarinasi. Pelkkää projektinimeä emme saa avattua. Muistathan laittaa linkin avoimeksi, jotta pystymme katsomaan tarinasi.

Postaa omaan blogiisi su 14.5. mennessä itsearviointisi sosiaalisen median opintojaksosta. Ole analyyttinen ja pohdi,
 • miten työskentelit
 • mitä opit
 • mitä oivalsit
 • mitä jäit ehkä vielä miettimään
 • mikä on suhteesi sosiaaliseen mediaan nyt. 
Vielä yksi pyyntö: anna opintojaksopalautetta. Se on tärkeää opetuksen kehittämisessä. (Tiesithän myös, että annettujen palautteiden määrä on yksi korkeakoulun saamaan rahoitukseen vaikuttavista kriteereistä?)

10 kommenttia:

 1. Jaoin omassa blogissani linkin, joka vie digitarinaani. Tarvitseeko minun siis palauttaa linkki vielä teille erikseen vai riittääkö että se on blogissa? :)

  VastaaPoista
 2. Ei tarvitse palauttaa erikseen Dropboxiin. Jos pohdit onko oma tarinasi tullut perille, niin Dropboxiin ovat palauttaneet tähän mennessä Nelli, Eero, Nadezda, Jouni, Marjaana, Rami, Tiina, Emin, Torsti ja Riku.

  VastaaPoista
 3. Hei!En ole varma saanko koostettua videota iltaan mennessä. Palautan sen kuitekin tämän viikonloppuun mennessä.

  VastaaPoista
 4. Hei, pahoittelen mutta en ehdi tänään palauttamaan videotarinaa. Sunnuntai-iltaan mennessä saan aikaiseksi. Tällä hetkellä työt sotkevat opiskelua oikein viimeisen päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä puolestasi pahoittelen, jos emme eilen kuitanneet viestiäsi. Kiitos, että ilmoitit. Sunnuntain palautus on ok. Tsemppiä kevään kiireisiin!

   Poista
 5. Yritän kovasti työstää videota.Ongelmaksi on vaan muodostunut tekniikka. Oliskohan opettajilla antaa vinkkejä viedeon editointiohjelmista?

  VastaaPoista
 6. Videon tekoon on monta mahdollisuutta ja tekniikkaa. Kannattaa katsoa muistakin blogiryhmistä. Niissä on jaettu vinkkejä niin Adoben Sparksista kuin YouTubestakin ja niiden editointimahdollisuuksista. Ihan googlaamallakin löytyy hyviä vinkkejä. Yksi mahdollisuus on tehdä perinteinen PowerPoint äänellä.

  VastaaPoista
 7. Valmista tuli. Tuuppasin videon loppujen lopuksi Youtubeen ja sieltä blogiin.

  VastaaPoista

Creative Commons -käyttölupa
HH some tutuksi, jonka tekijä on outikati, on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.